SEBUM CONTROL

voor de vette hoofdhuid

Een persoonlijke formule die gemaakt wordt uit elementen van de zee, de levensbron.

Eksperience bevat Aqua Maris Complex, bevat zeewater uit Noirmoutier, rijk aan sporenelementen.

Eksperience bevat zeealgen, die rijk zijn aan enzymen, eiwitten, mineralen en vitaminen.

Eksperience bevat een mix van sporenelementen zoals zink, koper, ijzer en kalium, die onmisbaar zijn voor de vitale functies van organismen zoals de cohesie van de opperhuid.

Heb je hoofdhuid en/of haar problemen kom onze THALASSOTHERAPIE ontdekken van EKSPERIENCE

Problemen met gevoelige hoofdhuid, overtollige talg, haaruitval en roos..

Abnormale talgafscheiding maakt de hoofdhuid en het haar vettig en veroorzaakt een onaangename geur.
 

PURITY

tegen roos

Roos wordt veroorzaakt door volgroeide hoofdhuidcellen die zich ophopen en een droge, schilferige huid en jeuk veroorzaken.

 

SCALP COMFORT

voor de gevoelige hoofdhuid

Een droge, gevoelige hoofhuid heeft behoefte aan verlichting, kalmering en reinigende behandeling die zo mild mogelijk zijn.

 

ANTI HAIRLOSS

tegen haaruitval

Is een probleem waarmee zowel mannen, als vrouwen te maken kunnen krijgen en dat zich op elke leeftijd kan voordoen.

Alsook de vrije radicalen of een gebrek aan collageen dat het haar verankerd in de hoofdhuid.

Het haar verliest aan vitaliteit en stopt met groeien of wordt dun en kwetsbaar, verliest aan elasticiteit en glans tot het uiteindelijk uitvalt.

 

HYDRO NUTRITIVE

voor droog, beschadigd haar

Dat wordt veroorzaakt door MILIEU-of agressieve factoren die de hydrolipidenlaag afbreken en beschadigen, waardoor water en voeding verloren gaan.

 

COLOR PROTECTION

is een lijn voor gekleurd en behandeld haar

die een beschermende laag vormt en de kleur minimaal 5 wasbeurten lang beschermt, ook bij stress.

Gekleurd haar vereist een specifieke behandeling die kleurvervaging vermindert en waardoor de kleurintensiteit langer behouden blijft.

 

DENSI PRO

leeftijdloze schoonheid, kracht en vitaliteit

Is een lijn formules die leeftijdloze schoonheid, kracht en vitaliteit biedt aan haar dat dun en droog is geworden als vervolg van veroudering.

 

WAVE REMEDY

Moeilijk krullend – en kroezend haar onder controle krijgen

Door te zorgen voor hydratatie, een antikroeseffect en vochtbestendigheid.

 

Boost je hoofdhuid met Eksperience

Huidscrub voor een diepe reiniging van de hoofdhuid

 

EKSPERIENCE SUN PROTECTION

Na de zomer hebben lichaam en haar verfrissing nodig. Met de Marino Shower Bad van de Sun Pro, geformuleerd met natuurlijke zeeextracten kun je ze verzorgen, ze zachtjes reinigen en rehydrateren.

Bescherming van haar onder de zon op een eenvoudige en complete manier. Met de Sun Pro lijn heb je alles wat je nodig hebt om je haar te verzorgen voor, tijdens en na de zon blootstelling. Ontdek in de salon alle producten van de Sun Pro lijn!

 

THALASSOTHERAPY

Een moment van ontspanning, een pauze van de dagelijkse routine en een haarbehandeling waardoor je je in de watten gelegd voelt, om jezelf te zorgen bij 360 graden: je kunt het proberen in Eksperience salons, waar behandelingen zijn opgenomen in een unieke context van gebaren en massages.

EKSPERIENCE is de eerste thalassotherapie haarlijn die een zeer doeltreffende combinatie biedt van wetenschap en natuur en uitstekende prestaties biedt.

Elke formule bevat specifieke algen en zuiver zeewater uit de zeebronnen van het eiland NOIRMOUTIER, dat extreem rijk is aan sporenelementen die een waardevolle bron vormen voor de gezondheid en het welzijn van het haar.
Geniet van een exclusieve lijn die een beslissende rol speelt bij het oplossen van uw haar-en hoofdhuidprobleem en geniet van een unieke sensorische ervaring.

De thalassotherapie bestaat uit meerder stappen, met daaropvolgend een thuis behandeling van 6 weken.
 

SALON BEHANDELING HAARUITVAL

Haaruitval is een probleem waarmee zowel mannen als vrouwen te maken kunnen krijgen en dat zich op elke leeftijd kunne voordoen. Het heeft te maken met factoren waar we vooral mee te maken krijgen naarmate we ouder worden, zoals de ophoping van vrije radicalen of een gebrek aan collageen dat het haar verankert in de hoofdhuid. Het haar verliest van vitaliteit en stopt met groeien of wordt dun en kwetsbaar, verliest aan elasticiteit en glans tot het uiteindelijk uitvalt.

 

SALONBEHANDELING SCHILFERS

Thalassotherapie behandeling voor de hoofdhuidschilfers

Roos wordt veroorzaakt door volgroeide hoofdhuidcellen die zich ophopen en een droge, schilferige huid en jeuk veroorzaken.

 

SALONBEHANDELING GEVOELIGE HOOFDHUID

Thalassotherapie behandeling voor de gevoelige hoofdhuid

Een droge, gevoelige hoofdhuid heeft behoefte aan verlichting, kalmering en reinigende behandelingen die zo mild mogelijk zijn.

 

SALONBEHANDELING VOOR DE VETTE HOOFDHUID

Thalassotherapie voor de vette hoofdhuid

Abnormale talgproductie maakt de hoofdhuid en het haar vettig en veroorzaakt een onaangename geur.

 

SALONBEHANDELING VOOR DUN HAAR

Thalassotherapie om het haar te verdikken

Naarmate we ouder worden, wordt onze hoofdhuid gevoeliger en raakt deze sneller geïrriteerd. Ons haar lijkt dunner, wordt kwetsbaarder en breekt sneller.

Een schoonheidsritueel waarbij alle zintuigen betrokken zijn.

Heb je droog, beschadigd, poreus en broos haar ontdek dan de Reconstruerende behandeling op basis van keratine en zeecollageen.

Deze Eksperience behandeling is geformuleerd met ingrediënten die helpen om de haarvezels te reconstrueren en om de elasticiteit van dun, poreus en beschadigd haar te herstellen.

Gezond haar op een gezond lichaam

Bekijk Hair & Body

Kapsels Dames

Kapsels Heren